sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Historian ensimmäinen sivu

Ensi kaudella Suomen Salibandyliiton alaisessa sarjassa nähdään taas uusi joukkue Lappeenrannasta. Heartbreakers, jonka itse olen saanut kunnian perustaa, lähtee taistelemaan virallisiin peleihin ensimmäistä kertaa.

Joukkueella on pitkä historia Lappeenrannan puulaakipeleistä, ja rosteri on pitänyt sisällään mitä hienoimpia miehiä. Meriittilistalla kirkkaimpana helmenä löytyy Storvreta Innebandy Cupin voitto Uppsalassa. Se ei unohdu ikinä.

Idea joukkueen lähtemisestä sarjaan oli Lasse Kurrosen. Tosin "HB:n" nimellä lähtemiseen vahva painostus tuotiin Aki Sairan toimesta. Molemmat HB:n alkuperäisjäseniä. Pitkän linjan pelimiehiä.

Seuran Presidentin titteli langetettiin kohteliaasti perustajalle. Tunnekuohu on suuri. Kieltämättä polte oli suuri kuulua myös pelaajalistaan, mutta toisenlaiset suunnitelmat ottivat kuitenkin voiton siitä touhusta.

Sarjaan lähteminen tietää nettisivujen päivitystä pitkästä aikaa. Saattaa jäädä jonkun toisen harteille. Tai kuka sitä tietää. Heartbreakersin sivuilla kannattaa kuitenkin vierailla. Joukkuekin on taas vireillä jonkinlaisessa kokoonpanossa 14.6 Lappeenrannan Satamassa, kun katusählymestaruuksia jaetaan.

"HooBee, HooBee!!!!"

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä sarja? Viitosdivari? Keitä pelaa?

Ottakaa Barbaareista mallia, pelimiehet pystyy nousemaan vähintään kakkosen tasolle, että saavat kunnon pelejä. Kyllä Lappeenrannan seudulla hyviä pelaajia riittää.

Joko Miha olet ratkaissut oman seurasi?

Miha kirjoitti...

5. divari. Pelaajia entisistä NST:n junnuista+heidän kavereitaan. Nousun ei pitäisi olla ongelma.

Omaa seuraani en ole vielä ratkaissut. Kaupunkikaan kun ei ole vielä varma. Pääsykokeet kutsuvat tämän kuun lopussa Helsinkiin.

Enempää en kommentoi vielä :)

Anonyymi kirjoitti...

Asiaa hoidelleena, voin kertoa, että eilen pistin paperit vetämään liiton jäseneksi, sarjapaikkaan (5div), ja YlexCuppiin.

Entisiä NST:läisiä porukasta löytyy tällä hetkellä Haapalainen, Härkönen, S Tahvanainen, Saira, Hooman, Joh Kurronen ja L Kurronen...

Lisäksi joukkueessa on kentällinen miehiä, jotka ovat hankkineet pelitaitonsa NST:n ulkopuolelta.

Ja näin alkukeväästä ei ole kaikkien kanssa keretty vielä alas istumaan, mutta muutama iso kala on vielä haavissa.

Anonyymi kirjoitti...

Kenties Tiilikainen se yksi iso kala?

Anonyymi kirjoitti...

HB:ssa 1. maalivandin paikka auki. Jos koet, että saat edes niitä kuuluisia rantapalloja kiinni, niin ota yhteyttä!

Sori Miha, ei ollut tarkotus tehdä siun blogista mitää mainospaikkaa :/

Miha kirjoitti...

Näitä sattuu. Tuleepaha edes kommentteja. Sitäpaitsi hyvän asian eteenhän tuossa mainostetaan ;)