maanantai 11. elokuuta 2008

Mustat donkkaa tykimmin

On tullut aika palata blogin pariin. Lapsellisen huonosti mennyt kesä blogin merkeissä on nyt takanapäin ja juttua pyritään suoltamaan vanhaan malliin.

Mitään kesätarinoita on turha odottaa, sillä kiersihän Arska Suomen maan kiitettävän hyvin. Syksy alkoi jo hyvissä ajoin kesäkuussa ja elokuu toi mukanaan olympialaiset.

Katselin eilen USA:n ja Kiinan välistä korismatsia. Nautittavaa touhua. Kobe Bryant ja kumppanit järjestivät pallosirkuksen, jossa pelleinä toimivat Kiinan maajoukkueen pelurit. Hyvinhän isäntämaa laittoi alussa kampoihin, mutta tasoero oli loppujen lopuksi aika huima. Kimmoisaa porukkaa nuo jenkit, sen verran hienoja donkkeja näkyi.

Huumoria sain thaimaalaisnaisen kustannuksella. Painonnoston tuore olympiavoittaja tottelee nimeä Prapawadee Jaroenrattanatarakoon. Nainen oli vaihtanut nimeään ennustajaeukon suosituksesta. Liekö nimi syynä menestykseen, tiedä häntä, mutta en haluaisi toimia pappina kyseisen urheilijan häissä. Jos kikka todella toimii, voisin kokeilla esimerkiksi Miha Etuvaitakamasamullettilettiä. Jospa se siivittäisi edes yhteen ehjään kauteen ilman maitojunia ja potkuja vai mitä ne oli...

Kotimaan urheilukatsastuksessa huomasin Antti O. Arposen kirjoittaneen NST-blogissa salibandareiden huonosta asenteesta ja harjoittelumotivaatiosta. Itse en ole niin huolestunut, sillä kotikadullani käyty n. 60-vuotiaan entisen huippu-urheilijan ja NST:n liigapeluri Vili Rahkosen välinen juoksukilpailu päättyi jälkimmäisen voittoon. Uhoa oli tullut hävinneeltä osapuolelta koko kesän. Miehet kun ovat samassa rakennustyömaalla hommissa...

Nykyajan nuorista on sittenkin johonkin?

Ei kommentteja: