keskiviikko 27. elokuuta 2008

Onko hän Mr. Salibandy?


Jatkuvaa Syöttöä sai mielenkiintoisen sähköpostin, jossa äänestettiin jo keskustelupalstallakin ääniä saannutta Johnny Kotroa muodikkaimmaksi pelaajaksi.

Lähteen mukaan Josbassa pelaava Kotro käy hakemassa rusketuksensa solariumista, laittaa tukkansa viiteen eri kertaan ennen ottelua ja käyttää erilaisia rasvoja. Paikoista ei varmuutta.

Sain Johnnyn kiinni kesken Kreikan loman ja kyselin hieman kaverin mielipiteitä asiasta. Mies oli puhelinlinjojen välitykselläkin silminnähden tyytyväinen, että oli saanut useampia ääniä.

- Kiitos vaan paljon! Odotinkin jo milloin monien tuhansien tuntien työ palkitaan, Kotro kommentoi viitaten hiustenlaittoon mennyttä aikaa.

"Wonderboy" valoitti Jatkuvalle Syötölle enemmänkin hiustenlaitosta. - Hiukseni laitan pelipäivinä ennen aamupalaa, ennen hallille tuloa, ennen verryttelyä, ennen esittelyyn tuloa sekä tietysti molemmilla erätauoilla. Se ei ole mielestäni paljon, kun miettii kuinka hyvin ne ovat kokoajan.

Jatkuvaa Syöttöä oli myös tietoinen Johnnyn tavasta käydä suihkussa juuri ennen ottelua.
- Suihkua en enää harrasta, kun unohdin aina föönin kotiin, Kotro kommentoi.

Ei siis ihme, että tätä Lappeenrannan lahjaa Joensuun salibandylle pidetään muodikkaana. Näkeehän sen kuvastakin, oli urheilulaji mikä tahansa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Huhuhan kertoo että kyseinen kaveri pesi hampaitaan sähkökoneella Loviisassa erätauolla. Erään ei niin muodikkaan valmentajan kaveria kaipaillessa.