sunnuntai 16. joulukuuta 2007

Kerran vuoteen riittää...

Jos ei Bobi syöttötuolissa tykännyt Imatrasta, en voi itsekään mennä vannomaan, että se suosikkipaikkani olisi. Menneenä perjantaina lähdin katsomaan 2.divisioonan ottelua Raju - Barbaarit. Juurikin Imatralle.

Iskote-talo oli aivan yhtä synkkä kuin ennenkin, joskin viereen oli ilmestynyt iso Neste, josta löytyi jos jonkinlaista kauppaa ja ravintolaa. Oli kuulemma ollut siinä "jo vaikka kuinka kauan". Enpä ole huomannut.

Rajulaisista en ole oikein koskaan pitänyt. Syitä on monia, mutta jäljet juontavat jo kaukaa juniorivuosista. Valmentaja Henri Pakarinen sen sijaan tuli juttelemaan ja kysymään kokemuksia Sveitsin reissusta. Hänen kanssaan olen aina tullut toimeen.

Jo alkuminuuteilta ns. rajulaisuus paistoi läpi, Jos kentällä tapahtui jotain typerää imatralaisten toimesta, vaihtopenkki reagoi heti niin sanotulla älämölöllä tilanteeseen.

Simo Kettunen esitti surkeimman filmin mitä olen koskaan nähnyt. Sanoin erätauolla hänelle, kuinka tyhmä se oli. "Mee sie takas sinne Sveitsiin" oli vastaus. Ihan hyvä kuitti. En tiennyt itkisinkö vai nauraisinko. Only in Imatra.

Väänäsen Jussi tiivistikin osuvasti pelin hengen: "Porukka on tyhmää, ja ylpeitä siitä".

Niinpä. Muistin juuri, miksi itsekin lähden lomalla muualle kuin Imatralle. Puhumattakaan siitä, etten siellä muutenkaan kovin usein käy.

Anteeksi, mutta vanhat näytöt painavat. Eivätkä tuoreimmatkaan muuttaneet tilannetta, kun pohdin sitä, ketkä pelaavat minun managerissani...

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jumalasta seuraava "Miha" Reponen, voitko vakavalla naamalla väittää ettei itsessäsikään ole mitään vikaa. Ja itse et yhtään ole taipuvainen provosoimaan missään tilanteissa. Ei siinä mitään, ettet tykkää Imatrasta, hyvin moni tykkää jopa vielä vähemmän sinusta.

Anonyymi kirjoitti...

Reposen Jullikka.. Loistavaa tekstii tollaselta kusipäältä kuin sinä. Vielä tolla pärställä kehtaan kirjoitella täällä toisista nimillä..Noo, tiiät varmaa että jossain sarjassa maksat noista sanoista varmasti!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ai sinä oletkin tyhmä. No eihän siinä, ole sitten. Olet. Järkeä on pilata omaa "mainettaan". No pilaa sitten. Pilasit jo. Itse pitäisin tollaisena mitättömänä rääpäleenä suuni kiinni ja portit auki. Saat varmaan suurta respectiä lappeenrannan suunnalla tasoisiltasi Mihoilta. Sait siis 13 vuotiaana ajatuksen kanisteriisi että Imatra on paska paikka ja Raju siis ällöttävä joukkue. Ja se ei lähde pois sieltä? :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei nyt millään pahalla mutta se kuka sanoi sen että " mee sie takas sinne sveitsiin" ei ollut simo. Jos ette tule Simon kanssa toimeen, joka tiedettävästi johtuu juuri juniorivuosista ei oikeuta sinua vääristelemään asioita.Toivoisin tähän asiaan oikaisua...

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki toi viha ei muuttunut vain koska barbaarit hävisivät?? Pelihän oli muuten siisti!? Paitsi Kokkosen yksi törkeä ajo:. Mut ei siin,saaha pojulla mielipiteitä olla.hah hah

Anonyymi kirjoitti...

Miha sentään kirjottaa omalla nimellään, toisin kun nää rajulaiset ääliöt. Ihan asiallista tekstiä Mihalta, rajulaiset on tosiaan melkein aina vikisemässä koko vaihtopenkkiä myöten kun jotain tapahtuu. Rajusta ei kyllä valitettavasti löydy mitään hyvää sanottavaa.

Anonyymi kirjoitti...

No onneksi sinä kirjoitat nimellä NST pelle.

Anonyymi kirjoitti...

Etenkin totuuden Sveitsin reissusta tietäen, ei voi kuin nauraa :)

Anonyymi kirjoitti...

Ootko kirjoittanut ton humalassa vai mitä? Kauan sinut tunteneena en usko että olet sortunut tuollaiseen typeryyteen. Olet kuin Antti O. Arponen mutta vihainen. Anteeksi, ei kait rumemmin voisi sanoa..

Anonyymi kirjoitti...

Terve Miha! Ei se mitään, en minäkään pidä sinua juuri minään. En minä sentään itke netissä ja vääristele asioita. Lainasit kirjoituksessasi erään toisen kaverin sanoja, et siis minun. Sanoin nimittäin jotain aivan muuta. Jos sinua jää nyt hirveäsi kaivelemaan, että mitä olen puhunut niin tule ihmeessä kysymään, kun seuraavan kerran törmätään. Eli seuraavan kerran, kun lainaat jonkun sanoja, niin muista laittaa siihen oikea lainauksen kohde. Hyvät joulut vaan sinullekin, kaikesta huolimatta.

Anonyymi kirjoitti...

Sinä taidat Miha olla aikamoinen PROFEETTA! Samanlainen profeetta kuin paras ystäväsi "NUHA" Väänänen. Ei muuta kuin maitojunalla taivaaseen...

Anonyymi kirjoitti...

Aika kovaa tekstiä Barbaareiden valmentajalta. Kannathan vastuun tulevasta? On aika kovaa provosointia Lappeenrannan suunnalta...

Miha kirjoitti...

Okei. Pyydän anteeksi niiltä, joita olen syvästi loukannut. Kettuselle propsit siitä, että kirjoitti omalla nimellään. Tosiaan kyllä luulin, että huuto tuli juuri kyseiseltä henkilöltä. Näköjään olin väärässä.

Sinä joka tiedät totuuden Sveitsin reissusta, joka kaiketi poikkeaa silti totuudesta, olet varmasti onnellinen.

En myöskään pidä itseäni Jumalasta seuraavana, saati sitten, että kehuisin ulkonäköäni, kuten joku viittaa "Vielä tolla pärställä kehtaan kirjoitella täällä toisista nimillä.." En ole missään vaiheessa väittänytkään, että se kunnossa olisi ;)

Silti anteeksipyyntö niille, joita loukkasin. Sen verran vielä loppuun, että uhkailuihin en hirveästi syty.

Hävettää ehkä jälkeenpäin kirjoitus, kun näin millaista suukopua se sai aikaan, mutta tulipahan blogille kommenttia kerrakseen ;)

Kirjoittelut on kirjoittelua, pelit on pelejä. Hyvää joulua kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

Eikös Nst:ssä pelaa muutamia entisiä Rajulaisia? Esim. Matti Tiilikainen?