lauantai 22. joulukuuta 2007

Taisi mennä yli

Palautteen ja kommenttien perusteella minulla lienee anteeksipyynnön paikka.

Jatkuvaa syöttöä sai ensimmäistä kertaa kommenttia jatkuvalla syötöllä. Kommenttien laadusta päätellen, kirjoittajalla lähti mopo käsistä. Kyseessä oli "Kerran vuodessa riittää..." kirjoitus, joka käsitteli Raju - Barbaarit matsin tapahtumia.

Toki sen verran puolustaudun, että "vaihtopenkin älämölö" tai "Mee takas Sveitsiin"-kommentit olivat vain havaintoja. Se, että kommentin heitti joku toinen, kuin henkilö jota oletin, oli oma mokani. Kättä pystyyn virheen merkiksi täällä.

Ei tässä tarkoitus ollut kenellekään riitaa ruveta haastamaan. Kaikkea ei tarvitse ottaa ihan kirjaimellisesti. En silti ymmärrä ihan täysin, miksi jengi tulee arvostelemaan ulkonäköäni, joka ei liity asiaan mitenkään tietääkseni. En ilmeisesti itsekään ketään arvostellut...?

Provosoinnista puheen ollen, kentällä tehty on todellakin kentällä tehtyä. Kai sitä itsekin silloin tällöin moiseen sortuu. Jos siitä nyt mainitsee netissä, olkoon se minun heikkouttani. Jostain ne tekstin aiheet on revittävä ja lukijat saatava ;) Vertauksen Antti O. Arposeen otan kuitenkin kunnianosoituksena. Kyseessähän on sentään Suomen salibandypiirejä viikosta toiseen kuohuttava kirjoittaja.

Summa summarum, anteeksipyyntö ihan oikeasti jos tuli mentyä liian pitkälle. Hyvää joulua kaikille blogin lukijoille! Viime aikoina on ollut muutenkin hiljaisempaa, mutta tekstiä tulee taas joulupyhien jälkeen.

Kunnioittaen,

Miha

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Antti O. Arponen ei olisi koskaan erehtynyt pyytämään anteeksi kirjoituksiaan muutaman päivän päästä. Omien sanojen takana on seisottava loppuun asti. Jos sanojen takana ei pysty seisomaan muutamaa päivää pidempää, eikä kestä vasta kritiikkiä, niin on syytä olla hiljaa.

Miha kirjoitti...

Minä en ole Antti O. Arponen. Aikamoiseksi taistelukentäksi blogi on näemmä muuttunut. Kuten sanoin, kirjoittamani asiat olivat havaintoja pelistä, joita en lähtenyt muuttamaan. Koin, että on asiallista pyytää anteeksi, jos olen joitain ihmisiä loukannut. Tämä on kuitenkin itselleni vaan harrastus, eikä tarkoituksenani ollut kehittää tarinalle mitään jatko-osaa.

Kritiikkiäkin otan kyllä vastaan, mutta onko mielestäsi asiallista kritiikkiä puuttua ulkonäön haukkumiseen tai vannoa kostoa kirjoituksesta, joka tosiaan oli vain kirjoitus yhden ottelun perusteella?

Hiljentyminen on varmaan paikallaan, koska sinänsä en jaksa, että asiaa käsitellään päättymättömänä tekstien vaihdoilla. Blogiin kun mahtuu ja tulee jatkossakin paljon muutakin.

Huumoria olen koittanut blogissa pitää, ja koitan jatkossakin. Ehkä se miellyttää kaikkia osapuolia. Mielestäni edellinen kirjoitus on omalta osaltani käsitelty ja toivon, että se on käsitelty myös muiden osalta antamani oikaisun myötä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos oikaisusta! Osakkeet minun silmissäni ainakin nousivat tämän myötä. Hyvät joulut ja onnelliset uudetvuodet Mihalle!