keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Saanks miekii?



jUHo
Re: Ylex-Cup 22.10.2008 14:09

Alla oleva viesti löytyy useimpien pohjois-karjalaisten seurojen vieraskirjoista. Taitavat järjestää ihan kunnon tapahtumaa!

Nimi : Cremu
Löytyi : Viikingit ovat aina kiehtoneet minua.

Viesti : Daavid vastaan Goljat ensi lauantaina Intersport liikuntakeskuksella kello 19.00!

YleX Cupin neljännen kierroksen ottelussa kohtaavat vitosdivisioonan EC Cremasters sekä Josban viime viikolla voittanut NST Lappeenrannasta. Ottelun lisäksi illan ohjelmassa mm. rangaistuslaukaus- sekä tarkkuusammuntakilpailut! Liput tapahtumaan maksavat 3 euroa, ennakkoliput ovat jo myynnissä Intersport liikuntakeskuksella!

Tekeekö EC Cremasters historiaa, vai loppuuko Cupin tuhkimotarina tähän otteluun? Kuinka suuri on ero vitosdivisioonan höntsyporukan sekä liigaseuran välillä? Tule ja totea omin silmin niin ei tarvitse ensi viikolla kavereilta kuulla!


Tuollaista löytyi NST:n vieraskirjasta. Luvassa on siis huikea tapahtuma. Pääsisköhän itsekin ampumaan tutkaan niin ois heittää varma vastaus junnuille, jotka salibandyleirille kyselevät "Paljon vedät tutkaan?" Ei meinaan tuu varmasti edes kolminumeroista tulosta, jos pilkun takana olevaa lukua ei lasketa mukaan.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa vaan Joensuun sulattoon, täällä kuumimmatkin maalihirmut pääsee toteuttamaan itseään tavalla jos toisella. Ja eiköhän me päästetä teidät NST:n kaverit laukomaan tutkaan jos sellainen paikalle saadaan (tosin Aksun kohdalla tutkasta loppuvat numerot kesken).

Tarkoitus tosiaan on järjestää viihdyttävä tapahtuma ainakin ulkoisilta puitteiltaan, harvemmin sitä pääsee höntsäilemään liigamiehiä vastaan. Jos nyt kuitenkin vähän löysäilisitte, jookosta ? :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia, kiitoksia :) Löysäilystä sen verran, että tuskin ainakaan allekirjoittaneen vauhdissa pysyminen tuottaa tuskaa. Sen verran hidas mies :)

Anonyymi kirjoitti...

Älähän nyt Miha vähättele..Kerran näin reeneissä ku lämäris lenti metrin ilmassa!!!

Miha kirjoitti...

Monttu, siulla tais olla rillit huurussa? ;)

Tai sit hallitsit taas niin kovin, et olit huumassa ja näit harhoja.

Who knows.

Anonyymi kirjoitti...

Otetaanko Miha lämärikisa tutkaan? Kolminumeroisella tuloksella on jo vahvoilla!