torstai 2. lokakuuta 2008

Varustesota

Liiga on saatu ainakin netissä käyntiin vauhdilla. Pyry Luukkosen housut ovat varastaneet shown ja palstatilat. Pimp my Pants- ohjelmaan housunsa lähettänyt Luukkonen sai takaisin hyvin peittävät pöksyt, jotka kehiteltiin monen ex-maalivahdin miehittämällä verstaalla.

Yksi syy, miksi housut ovat olleet esillä on tietenkin se, että NST sai pisteet juuri kyseessä olevien housujen ansiosta.

Tasuria ei pelistä tullut, ja kaikki eivät olleet tyytyväisiä, kuten itse ehdin toisaalla hieman mainostaa. Kuuleman mukaan karjalainen huumori ei ole uponnut jokaiseen lukijaan, ja tuostakin raportista saatetaan kuulla vielä. Lisää palstatilaa NST:lle. Mutta hei, ei se huumori uppoa täälläkään kaikkiin.

Lupaan kirjoittaa asiasta lisää tänne, jos joku ehtii tehdä sen ensin jossain muussa paikassa.

Myös Jarkko Rantala kärsii samasta ongelmasta. Mies heittää viekkaita kommentteja joka väliin, mutta aina löytyy niitä, jotka ovat mollaamassa, kuten NST:n sivujen keskusteluosastolla.

Varusteista puhuminen on johtanut siihen, että kuuleman mukaan jotkin puolustajapelaajat suunnittelevat mailojensa sisään rautaputkia, jotta poikittaisesta mailasta olisi enemmän hyötyä. Varustetehtailijoiden mukaan kyseessä ei ole virallinen maila, mutta toisaalta säännöissä on paljon tulkitsemisen varaa, sillä liigassa "poikkaria" saa tarjota surutta ilman rautaputkeakin.

Jatkuvaa Syöttöä listasi varusteista Top listat:

Laskussa Top 4
1. Puuhelmet
2. Geeli
3. Rannenauha
4. Mihan huumori

Nousussa Top 4
1. Lisäkankaat
2. Rautaputket
3. Luistimet
4. Jofa-kypärät

Älä seiso kehityksen tiellä.

Ei kommentteja: