torstai 30. lokakuuta 2008

Talous kuntoon

Jatkuvaa Syöttöä sai mielenkiintoisen vedonlyöntivihjeen. Tai oikeastaan pelatun sellaisen.

Hävinneenä osapuolena oli tällä kertaa Erän valmentaja Petteri Bergman, joka rehtinä ja urheilevaa nuorisoa arvostavana miehenä päätti budjetoida ulkopuolisena sijoittajana 50 euroa NST:n kassaan.

"Hommahan meni siten, että työkaverini oli käynnyt paikan päällä seuraamassa NST:n kotivoittoon päättynyttä mittelöä Josbaa vastaan ja mainosti NST:n olevan hurjassa iskussa. Pienen spekulaation jälkeen totesimme seuraavan pelin olevan SSV:tä vastaan, ja kun hänellä tuntui olevan varauksetonta luottoa Lappeenrantalaisiin, niin eihän pientä vetomahdollisuutta kertakaikkisesti voinnut jättää käyttämättä", Bergman kommentoi Jatkuvalle Syötölle.

Veto sisälsi sen, että Bergmanin hävitessä hän ostaa viisi lippua NST - Erä otteluun omasta pussistaan.

"Mitä itse tulokseen tulee niin eipä se hirveän suuria tunteita herätä vielä tässä vaiheessa kautta. Voiton myötähän NST toki karkasi entisestään kasvattaen eroa Erän suhteen sarjataulukossa. Sovitun mukaisesti veto tulee kuitata seuraavan NST-Erä pelin yhteydessä ostamalla 50 eurolla lippuja kyseiseen otteluun." Bergman kertoo.

Jatkuvaa Syöttöä tiedusteli Petteriltä muita mahdollisia vetokohteita, johon hänellä olisi haluja.

Jännitystä kaipaavana miehenä hän kommentoi seuraavasti: "Ehdotuksia hyvistä vetokohteista otetaan luonnollisesti myös jatkossa vastaan!"

Jatkuvaa Syöttöä lupaa laittaa Petterille vielä jonkun vedonlyönnin kauden aikana. Siitä raportointi on kuitenkin vähän niin ja näin, sillä Salibandyliitto lätkäisi jo allekirjoittaneen otteluraportista johtuen 150 euron sakot. Lause, josta muistutus tuli, koski juuri vedonlyöntiä. Onko huikeampaa kuultu?

Ei kommentteja: