perjantai 1. helmikuuta 2008

Kolme askelta karsintoihin on

Tänään salibandyliiton sivuja, ja niiltä sivuilla olevien linkkien kautta päädyin ihmettelemään Kaakkois-Suomen alueen 2.divisioonan alkusarjan taulukkoa, jossa edustamani Barbaarit pelaa.

Tilannehan oli tietojeni mukaan mitä kutkuttavin. Top Team varmistanut paikkansa jatkokarsintoihin kohti 1.divisioonaa. Kakkossijasta taistelevat Barbaarit, SBandy ja BB-88. Kaksi edellä mainittua operoivat 15 ottelun jälkeen 21 pisteellä. BB-88 20 pisteellä.

Edellinen ottelumme oli juurikin BB:tä vastaan. Vanhan ja kuluneen sanonnan mukaan sysmäläiset olivat luuttujen roolissa. Pyyhimme heillä lattiaa. Emme toki kirjaimellisesti.

Etukäteisennakkojen mukaan kaikki ottelut pitäisi voittaa, sillä SBandy jää taakse keskinäisten ottelujen takia, jos tasapisteisiin päätyisimme. Telakan Urheilijat Imatralta teki kuitenkin miehen työn. Fanfaarien soidessa taustalla kiitosta Imatran suuntaan tällä palstalla. He kaatoivat pahimman kilpailijamme SBandyn 6-4.

Jopa liiankin kokenut joukkue(?) kuritti jo meitä jatkoajalla. Se oli ruma temppu, mutta annetaan tämän tapauksen myötä anteeksi. Kokeneet kaverit osaavat yhtä sun toista. Nuoret sen sijaan eivät aivan kaikkea. Karhuherra kertoo blogissaan TPS:n kiekkojunnusta, jonka haastattelu ei ollut se kaikkein sujuvin, mutta kuitenkin kelpo. Toimittajana työskentelevä turkulaismies tietää mistä puhuu spekuloidessaan junnujen pientä koomailua haastatteluissa.

Tässä niistä yksi. Ensi kerralla jo ehkä paremmin?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten se nousukarsinta menee? Haluaako Barbaarit ihan oikeasti nousta ja jos sattuisi nousemaan niin mitä sitten? Onko sisäpiirin tietoa?

Miha kirjoitti...

Nousukarsinnassa on käsittääkseni ensin alueellinen karsinta Savo-Karjalan joukkueita vastaan, josta sitten eteenpäin. Seuraavaa sarjajärjestelmää en tiedä.

Noususta sen verran, että eikös pallopelejä voitto mielessä pelata? ;)

Muusta on paha sanoa mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Näillä näkymin jatkolohko olisi heti pelien loputtua:

M-Team (Helsinki)
Kaneetti (Kerava)
Top Team (Savonlinna)
Barbaarit (Lappeenranta)
SBS Lapua
SB Vaasa

Siitä nousee 2 suoraan ja 3-4 sijoilla olevat karsivat ykkösen joukkueiden kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Edelliseen korjausta:
Ennen varsinaista karsintaa pelataan Pohjaanmaan ja Pohjois-Suomen alueiden kahden parhaan kesken sarja "välikarsinta", josta kaksi parasta pääsee varsinaiseen nousukarsintaan. Sama tapahtuu Savo-Karjalan ja Kaakkois-Suomen kesken.

Anonyymi kirjoitti...

Oisko se nyt sitten lopulta kuitenkin niin, että jos Barbaarit tulee lohkossaan kakkoseksi, niin ensin on jatkokarsinta TopTeamin kanssa Pohjois-Karjalan seuroja vastaan (kaksi nelikosta Pisaba, PyU, LeBa, VarTa) ja jos siitä pääsee jatkoon, niin sitten valtakunnallista karsintaa Etelä-Suomen ja Pohjanmaan porukoiden kanssa?