maanantai 25. helmikuuta 2008

Taistelu jatkuu

Taistelu alueellisen jatkosarjan osalta on tauonnut. Joensuun reissu toi 2 pistettä. Suureksi ihmetyksen aiheeksi koitui vastustaja PyU, joka ei pelannut ainakaan sillä tasolla, jota voisi odottaa lohkovoittajalta.

Sunnuntaina LeBa-96 saapui Lappeenrantaan. Voittaja jatkoon Top Teamin seuraksi. Saimaan Salibandykeskus sai jäähyväiset kotivoiton siivittämänä. Selkeät 8-3 numerot eivät jättäneet arvailun varaa, kumpi joukkueista ansaitsi jatkopaikan. Hyyryläisen Ville sai kiitokset niin Barbaareilta, kuin NST:ltäkin. Molempien kausi jatkuu, mikä on hieno homma. SBK:lla ei harjoituksia tai pelejä nähdä. Ei enää koskaan.

Jatkolohkokin selvisi. Mikä hienointa, samassa lohkossa ovat joukkueet Oulusta ja Kajaanista. Runkopelipäivätkin ovat selvillä, ja mikä hienointa, molemmat joukkueet ovat ottaneet yhden viikonlopun Helsingin keikkaa varten. Sikäli ymmärrettävää. Me joudumme näillä näkymin tekemään kaksi erillistä reissua pohjoiseen. Lievästi ilmaistuna harmittaa.

Jäljellä on vielä 12 joukkuetta, jotka haluavat divariin. Kovia pelimiehiä löytyy tältäkin tasolta, ja ennakkoon on mahdotonta sanoa, ketkä läpäisevät seuraavan vaiheen.

Sekin on mahdotonta sanoa, missä pelaamme kotiotteluita. NST meni jatkoon, joten Urheilutalolta "salibandyvuorot" ovat jotakuinkin jaettu. Eipä silti, olen yhtä innoissani NST:n menestyksestä, kuin omastamme.

Toivoa sopii, että mattokenttiä löytyy pohjoisesta. Saisimme edes jonkintason "kotiotteluita", vaikka matka kotiin olisikin 700 kilometriä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teeppä Miha asiantuntijana veikkaus loppusarjan peleistä eli miten Barbaareilla käy ketäkin vastaan! Naureskellaan sitten porukalla jälkikäteen miten pahasti meni pieleen!

Miha kirjoitti...

En tiedä pottuiletko, kun asiantuntijasta puhut :) Todellisuudessahan en tiedä muista joukkueista kuin M-Teamista ja Top Teamista jotain. Joten paha on lähteä veikkailemaan...

Anonyymi kirjoitti...

Se "kotikenttä" sit löyty sinun niin kovin rakastamasta paikasta, eli Imatralta! Mahtaa sinua nyt jyrsiä! Mut toisaalta se on teille kotikenttä joka on lähialueella lähimpänä hyssenhallin alustaa. Onnea jatkopeleihin!

Miha kirjoitti...

Mielummin Imatran matto, kuin Sammonlahden pomppulinna :) Kuten sanoit, lähempänä SBK:n alustaa se on. Eli eipä se juurikaan jyrsi. Tämän päivän peli tosin jää väliin.

Kiitoksia onnentoivotuksesta. Sitä tarvitaan.