tiistai 22. tammikuuta 2008

Statistiikka ja havaintoja

Blogini on ollut voimissaan osapuilleen 2,5 kuukautta. Blogger.comissa en valitettavasti nää, kuinka monta kävijää sivuillani käy, sillä näen ainoastaan kirjautuneiden käyttäjien vierailut. Niitä on vähän alle pari sataa.

Blogiini on tullut yhteensä 21 kommenttia, joista arviolta 14 kommenttia imatralaisilta. Nopeasti laskettuna imatralaisten osuus on n. 66,6%.


Tekstejä olen syöttänyt jatkuvasti, tai sitten en. Ennen tätä tilitystä, olen kirjoittanut 29 blogimerkintää. Jokainen merkintä on siis saannut 0,7241379 kommenttia. Se on masentava luku. Peiliin katsominen ja täydellinen itsensä tutkistelu ei ole kaukana. Ilmeisesti pitää kirjoittaa enemmän kritiikkiä, ja pyydellä sitten anteeksi, jotta kommentteja saataisiin. Toki, jos ei ole kommentoitavaa, ei sille minkää mahda. Ottakaa kantaa ja kommentoikaa!



Syöttötuolin kovin jätkäkin on löytynyt. Se ei vaan ole kukaan tuolissa istuneista. Titteliä pitää nimissään Sami Strömsten, joka on nimetty kahden eri henkilön All-Stars kentälliseen. Toki "Suntulta" All-Stars kentällinen unohtui kysyä, joten lukema voisi olla vieläkin huimempi. Syöttötuoliin-istuneista siis 40-60% arvostaa Strömstenin omaan tähtikuusikkoon tai viisikkoon. Jokainen ei muistanut laittaa maalivahtia. Ehkäpä "Sunttu" luuli, että minä jotenkin poistan maalivahdit vastauksista, sillä laitoin kyllä All-Stars pyynnön hänelle, hieman jälkikäteen tosin.

Jatkuvaasyöttöä on noteerattu minun tietojeni mukaan kolmessa eri paikassa internetin ihmeellisessä maailmassa. Tirsamaassa (peräti kahdesti), NST:n vieraskirjassa ja jopa etusivulla, sekä lisäksi Rajun vieraskirjassa. Rajun vieraskirjassa näkynyt maininta oli ilmeisesti kaikkein tuottavin, nimenomaan kommenttien kannalta.

Jatkuvansyötön kovin välttelijäkin on löytynyt. Hän on Classicin maaliahne laituri Henri Johansson, joka ei syystä tai toisesta (luultavammin syystä) uskalla tulla Syöttötuoliin istumaan. Henri pelkää, että haastattelija kaataa vanukkaat syliin, mutta hei, eihän Tirsaltakaan palanut kuin pylly.

Loppuun vielä pieni kommenttikoukku, eli kysymys, jonka tarkoituksena on saada keskustelua aikaan. Mistä SINÄ haluaisit lukea Jatkuvassasyötössä? Onko henkilöä, jonka ehdottomasti haluaisit istuttaa Syöttötuoliin?

Entä oletko sinä tehnyt jonkin tilastollisen havainnon, joka ehdottomasti olisi pitänyt mainita tässä tekstissä?

Paras tilastollinen havainto palkitaan. Lähetä havaintosi osoitteeseen Tuomo9@hotmail.com. Lisää mukaan nimesi ja yhteystietosi. Voittaja ilmoitetaan 1.2.2008.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko saada Antti O. Arposen syöttötuoliin?

Miha kirjoitti...

Ei mitenkään poissuljettu ajatus. Olen miettinyt asiaa aikaisemmin jo päässäni, ja kukaties Antti syöttötuolissa nähdään, mikäli hänellä itsellään kiinnostusta löytyy.

Tällä hetkellä "ruokajonossa" on 4 henkilöä.

Anonyymi kirjoitti...

Mielipiteet jakava persoona Lappeenrannan oma Super Mario a.k.a Johanssonin Pietu. Mieshän joskus muinoin valmensi Nakkisormia melko menestyksekkäästikin.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä kommentteja tulee, jos jutussa on selkeitä omia mielipiteitä ja ne poikkeavat ns. suuren yleisön mielipiteistä. Esimerkki tämä Imatra-juttu.

Syöttötuoliin kun saat hyviä tyyppejä, joilla on jotain sanottavaa, niin kyllä niihinkin irtoaa kommentteja. Jakke Rantala voisi olla yksi, Mika Strömberg ehkä vielä suulaampi.

Miha kirjoitti...

Anonyymeista viimeisin on mitä ilmeisemmin oikeassa. Tosin tämän tiesin itsekin. Kuten kirjoituksessa asian ilmaisin:

"Ilmeisesti pitää kirjoittaa enemmän kritiikkiä, ja pyydellä sitten anteeksi, jotta kommentteja saataisiin"

Mikillä ja Jakella varmasti olisi sanottavaa, mutta pyrin ottamaan valtakunnallisesti osallistujia syöttötuoliin. Tosin luulisi, että osa heistäkin on kiinnostavia persoonia. Tänä iltana tulee muuten Henri Johanssonin haastattelu.